Over ons

Een vakkundig bouwbedrijf

Beijert Bouw & Techniek is een bouwbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde en vakkundig bouwbedrijf. Wij bouwen een breed scala aan vaak specialistische, bouwkundige werken in het midden en noorden van Nederland in de omgeving van Drachten en Arnhem – Nijmegen. Dat kan bijvoorbeeld een aanbouw zijn, een onderkeldering, een nieuwe badkamer, of een nieuw dak met dakkapel. Daarnaast zijn wij als aannemersbedrijf gespecialiseerd in zinken gevelbekleding. Onze werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, verbouw, renovaties, zinkwerk en het aanleggen van badkamers. Wij verzorgen daarbij graag het gehele traject, van het overleg met de architect/constructeur, de bouw en de uiteindelijke afwerking. Op deze wijze blijft een werk voor u overzichtelijk en duidelijk, omdat u alleen ons als aanspreekpunt heeft.

Aantoonbare kwaliteit

De beste manier om u te overtuigen van ons vakmanschap is wellicht het tonen van reeds door ons uitgevoerde projecten. Kijkt u daarom eens naar de referentieprojecten met omschrijving en foto’s, onder ‘Voorbeeldprojecten’. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een afspraak.

Degelijk vakmanschap & lage kosten

Onze belangrijkste doelstelling is het leveren van degelijk, kwalitatief perfect vakwerk tegen een gunstige, reële prijs. De kosten van nieuwbouw of een verbouwing zijn afhankelijk van wat er moet gebeuren, de te gebruiken materialen, en van de hoeveelheid benodigde arbeid. Om deze zaken vooraf zo goed mogelijk te bepalen informeert Beijert Bouw & Techniek u van te voren zo goed mogelijk over de mogelijkheden. Goed luisteren naar onze opdrachtgevers is daarbij voor ons als aannemer van het grootste belang. Alleen zo kunnen wij u de beste kwaliteit en service leveren, en onze benadering persoonlijk en klantgericht houden.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Contact

Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


    Het bouwbedrijf bij u in de regio

    Beijert Bouw & Techniek is uw vakkundige partner voor al uw woonwensen rondom de verbouw, aanbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in kleinschalige projecten zoals het renoveren van een badkamer en het vervangen van uw dakwerk. Wij zijn werkzaam in zowel de regio Midden-Nederland als Noord-Nederland. Maak gerust een afspraak bij u op locatie, zodat wij de situatie kunnen bekijken en u een passende prijsopgave kunnen toe sturen. Beijert Bouw & Techniek werkt in Noord-Nederland voornamelijk in Gorredijk, Ureterp, Beetsterzwaag, Leeuwarden, Drachten en Heerenveen. Daarnaast zijn wij in Midden-Nederland vooral actief in Arnhem, Velp, Westervoort, Renkum, Oosterbeek, Nijmegen, Elst en Wolfheze en omgeving.

    Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.