Bouwbedrijf Velp

Kies voor ons aannemersbedrijf nabij Velp

Zoekt u in Velp of omgeving een professionele aannemer? Dan bent u bij bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek aan het juiste adres. Of het nu gaat om een aanbouw, een nieuw dak met dakkapel of nieuwe badkamer, wij helpen u graag.

Al ruim 15 jaar hebben wij ervaring en kennis in bouwkundige werkzaamheden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in zinken gevelbekleding. Schakel ons als particulier of ondernemer in voor nieuwbouw, verbouw, renovaties, zinkwerk of het aanleggen van een badkamer. Wist u dat wij deze opdracht aanbieden tegen een voordelige prijs? En dat niet alleen, ons werk staat voor hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze aannemer vanuit Velp.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie voor in Velp

Is uw woning of bedrijf in Velp aan renovatie toe? Laat het renovatiewerk over aan onze ervaren en vakkundige aannemer. Overweegt u bijvoorbeeld om uw badkamer te vernieuwen of vervangen? Wij zijn ook gespecialiseerd in badkamerrenovatie. Ook het verzorgen van een aanbouw van een bijkeuken of serre is ons vakmanschap.

Wilt u ook de uitstraling van uw woning verbeteren? Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om de renovatie van A tot Z te realiseren. Benader ons eventueel ook voor het onderkelderen van uw woning. Dit zorgt voor extra ruimte zonder dat u hoeft te kiezen voor uitbouw als de aanbouw niet mogelijk is.

Bedrijf in Velp

Bouwbedrijf in Arnhem

Profiteer van deze voordelen tijdens uw bouwproject

U kunt ons bouwbedrijf in Velp voor verschillende werkzaamheden inschakelen. Naast onze scherpe prijzen willen wij u graag wijzen op al onze voordelen. Ontdek en profiteer van onze service als u ons inschakelt voor renovatie, verbouw of aanbouw:

  • Wij zijn uiterst betrouwbaar
  • Onze klanten staan altijd centraal
  • Werk werken kwaliteit gericht
  • Onze specialisten hebben ruim 15 jaar ervaring
  • Wij zorgen bij elke klus voor een nauwkeurig afwerking

Neem contact op aannemersbedrijf vanuit Velp in

Heeft u behoefte aan een aanbouw in Velp? Van bijvoorbeeld uw keuken of wenst u een meer ruimte voor uw woning of bedrijf? Of is uw badkamer aan renovatie toe? Onze aannemer staat voor u klaar bij een verbouw, aanbouw of renovatie.

Benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact op of maak een afspraak via 06-24723593 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen u graag verder met de aanbouw, verbouw of renovatie in Velp.

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.