Bouwbedrijf

Ontmoet uw gespecialiseerde bouwbedrijf

Beijert Bouw & Techniek is uw bouwbedrijf voor al uw projecten rondom de verbouw, aanbouw en renovatie van uw woning. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in kleinschalige bouwwerken. Hierbij valt te denken aan het renoveren van een badkamer of het vervangen van uw dakwerk. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten aanbouwen van een serre. Kiest u ons als partner bij uw bouwproject, dan kunnen wij u garanderen dat wij gedurende het gehele project betrokken zijn. U heeft slechts één aanspreekpunt, wat als voordeel oplevert dat u precies weet waar u aan toe bent. En wij uiteraard ook! Maak snel een afspraak met ons bouwbedrijf om de mogelijkheden voor uw woning door te spreken.

Ons bouwbedrijf heeft u veel te bieden!

Ja, u leest het goed, ons bouwbedrijf kan veel voor u betekenen! Voordat wij bij u aan de slag gaan, willen wij graag horen wat uw wensen zijn. Aan welke eisen moeten de bouwplannen voldoen? Hoe wilt u dat uw nieuwe badkamer, serre of kelder eruit gaat zien?
Hierop zal er eerst een ontwerp worden gemaakt. Is de bouwtekening eenmaal klaar, dan zullen wij overgaan op uw gewenste verbouwing. Vele werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit.

Indien nodig worden deze uitbesteed aan enkele van onze vaste en betrouwbare partners. Van ons bouwbedrijf kunt u altijd uitmuntend vakwerk verwachten. Wij zijn klantgericht, persoonlijk en hebben u met onze ruim 15 jaar ervaring veel te bieden. Ontdek onze vele mogelijkheden!

Bouwbedrijf

Bouwbedrijf bouwwerkzaamheden

Wij houden rekening met uw financiële middelen

Ons bouwbedrijf houdt altijd rekening met uw financiële middelen. De prijs van uw verbouwing hangt af van welke klus u door ons wilt laten verrichten, evenals van welk materiaal wij gebruiken. Zijn er bijkomende kosten doordat u een vergunning moet aanvragen? Wij zetten alles voor u in een overzichtelijke offerte.

Mocht u iets willen wijzigen in het materiaalgebruik van uw verbouwing, dan brengen wij u altijd op de hoogte van de nieuwe kosten. Zo heeft u geen vervelende verrassingen achteraf. Wel zo prettig!

Benader ons bouwbedrijf voor uw bouwwerken

Wilt u gebruik maken van de diensten van ons bouwbedrijf? Of wilt u graag meer informatie over onze specifieke diensten? Maak dan meteen een afspraak! Neem contact met ons op via 06-24723593, stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.