Offerte aanvragen

Een renovatie is een grondige en uitgebreide verbouwing

Een grondige, uitgebreide verbouwing wordt een renovatie genoemd. Bij een uitgebreide renovatie zijn de bewoners vaak niet aanwezig. Vaak vindt een renovatie plaats direct na aankoop van een woning, en verblijven de bewoners vaak nog in de oude woning.

Wij richten ons vooral op de realisatie van kleinschalige projecten, zoals een woning of een kleinschalig bedrijf. Een goede voorbereiding is bij een renovatie erg belangrijk, omdat een renovatie vaak een uitgebreide ingreep is en alles zo soepel mogelijk dient te verlopen. Maar wat is er allemaal mogelijk, en welke stappen dient u te doorlopen bij een renovatie? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u tijdens het gehele proces begeleiden, en heeft u altijd één aanspreekpunt met wie u alle afspraken maakt. Wilt u vrijblijvend een oriënterend gesprek? Laat het ons telefonisch weten of neem contact met ons op via het contactformulier.

Hoe gaan wij te werk tijdens de renovatie?

Wij verzorgen het merendeel van de werkzaamheden zelf. Zo wordt vakkundig timmerwerk, constructiewerk, installatiewerk, elektrische installaties, stucwerk en tegelwerk door ons zelf met precisie uitgevoerd. Enkele zaken besteden we uit aan derden, zoals schilderwerk, metselwerk en het aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare partners, waar wij al vele jaren mee samenwerken. Zodoende heeft u, in tegenstelling tot de gang van zaken bij de meeste aannemersbedrijven, een beperkt aantal verschillende mensen over de vloer. Wij houden uw woning of bedrijfspand netjes en voeren het afval correct af. Door deze werkwijze beperken wij de overlast, die een renovatie met zich meebrengt, tot een minimum.

Renovatie woning

Renovatie project

Renoveren woning

Wat zeggen onze klanten?

  • Onze aanbouw is erg mooi geworden en perfect afgewerkt!

    - E. Scholten
  • Denken mee over de mooiste oplossing binnen het budget. Vakmanschap!

    - N. de Boer – Drachten
  • Degelijk, erg precies en netjes vakwerk. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden!

    - T. van den Deysel

15+ jaren ervaring

Wij hebben al meer dan 15 jaar relevante ervaring, waardoor geen enkele klus ons te gek is.

Kwaliteit gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Optimale kwaliteit is een van onze voornaamste doelen.

De klant staat centraal

Jij als klant bent ons middelpunt. We zullen invulling geven aan jouw wensen.

Nauwkeurige afwerking

Met oog voor detail leveren wij onze projecten op. Afwerking is hierbij een belangrijk onderdeel.

Welk budget heeft u beschikbaar?

Wij horen graag welk budget u beschikbaar stelt voor de renovatie. Afhankelijk hierbij zijn de keuzes die u in het voortraject maakt. Wat wilt u laten renoveren? Welke werkzaamheden zijn hiervoor nodig? Welke materialen worden gebruikt? En wat zijn de eventuele bijkomende kosten, zoals vergunningen en dergelijke? Wij helpen u van te voren deze zaken inzichtelijk te maken. Zo kunt u eenvoudig een reële begroting opstellen. Het kan ook raadzaam zijn om bij beperkte middelen van te voren al een budget vast te stellen. Op deze wijze kunnen al in een vroeg stadium teleurstellingen worden voorkomen. Worden gedurende de uitvoering vooraf gemaakte keuzes gewijzigd? Dan kan het kostenplaatje veranderen. Wij houden u voortdurend op de hoogte van wat uw gewenste wijzingen met de totale offerte doen, zodat u straks niet voor nadelige financiële verrassingen komt te staan.

Vloerrenovatie

Een greep uit onze projecten

Neem contact met ons op voor de renovatie

Wilt u ons inschakelen voor de renovatie van uw woning of bedrijfspand? Maak dan een afspraak met ons. U bereikt ons door te bellen naar 06-24723593, stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Uw gewenste renovatie ligt bij ons in de juiste, professionele handen!