Nieuws

Nieuwbouw callcenter Smit Consultancy opgeleverd

DRACHTEN - Februari 2010 - Voor Smit Consultancy in Drachten heeft Beijert Bouw & Techniek eind februari een callcenter opgeleverd, dat vanaf casco is opgebouwd. De kale ruimte is voorzien van scheidingswanden en elektrotechnische en natte installaties. Een grote ruimte veranderde in een callcenter met belruimten, vergaderruimten, toiletgroep en pantry. Onderaannemers zorgden voor schilderwerk en systeemplafonds.

Bouw loods verzamelgebouw

DRACHTEN - najaar 2015- Op en terrein wordt door ons een bedrijfspand gebouwd, van ca. 1000 vierkante meter. Hierin zullen uiteindelijk 16 bedrijfsunits worden gerealiseerd. Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd en/of gecoördineerd.

Aanleg zeer luxueuze badkamer

SNEEK - 2015 - In een herenpand aan de gracht van Sneek is een luxueuze badkamer aangelegd van ca. 65 vierkante meter. Na de sloopwerkzaamheden is de badkamer voorzien van een sauna, inloopdouche, bad, toilet en dubbele wasbak.

Onderkeldering woning Renkum

RENKUM - 2015 - Voor deze particuliere opdrachtgever is de gehele woning onderkelderd. Vanuit de ca. 40 cm diepe kruipruimte is gestaag segmentsgewijs de gehele bestaande fundering verdiept. Er zijn 4 'koekoeken' gerealiseerd, om zodoende voldoende daglicht binnen te krijgen. Deze zijn voorzien van schoon metselwerk, en houten kozijnen. Vervolgens is een geïsoleerde betonvloer aangebracht, met daarin vloerverwarming. Als laatste is een volwaardige houten trap geplaatst.

Bijgebouw werkplek

DRACHSTER COMPAGNIE - 2014 - Voor een zakelijke opdrachtgever wordt momenteel een bijgebouw met zinken gevelbekleding gebouwd, welke als secundaire werkplek gaat functioneren. Een derde deel van het totaal zal bestaan uit een overkapping. De basis bestaat uit een betonnen vloer en 45 cm hoog schoon metselwerk. Daarbovenop komt houtskeletbouw met een houten balklaag. De buitenzijde wordt uiteindelijk geheel bekleed met onderhoudsvrije zinken felsbanen.

Bakamers Arnhem en Nijmegen

ARNHEM - NIJMEGEN - 2014 - Voor verschillende opdrachtgevers zijn de afgelopen tijd 3 badkamers aangelegd. In alle gevallen betrof het in zeer slechte staat verkerende, gedateerde badkamers, vaak met lekkage. Zoals vaak levert een slecht aangelegde badkamer veel problemen op, zoals lekkages, schade aan de muren/constructies en problemen met de buren e.d. Zodoende is het van het grootste belang de aanleg te laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf of persoon. Onder 'voorbeeldprojecten' vindt u de meest recent opgeleverde badkamers, welke uiterst vakkundig en naar volle tevredenheid zijn aangelegd.

Aanbouw Nijmegen Oosterhout

NIJMEGEN - OOSTERHOUT - 2013 - Voor deze opdrachtgever wordt een aanbouw van circa 9 bij 3 meter gerealiseerd. Voor de fundering zijn een aantal stalen buispalen geplaatst, en is een betonnen isolatievloer aangebracht. Het meest in het oog springende onderdeel in het ontwerp is de meer dan 5 meter brede hefschuifpui. Verder omvat de aanbouw een 60 cm diepe overstek, welke betimmerd is met Red Cedar Rhombus profiel.

Onderkeldering woning

ARNHEM - 2013 - Voor deze opdrachtgever is de recent aangekochte woning geheel onderkelderd door middel van het 'onderstromen' van de fundering. Zodoende is van een hoge kruipruimte een complete woonverdieping gemaakt, inclusief een badkamer en toilet. Daarbij is een centraal pompsysteem aangebracht, om het afvalwater via het hoger gelegen rioolstelsel af te voeren. Verder zijn diverse muurdoorbraken met behulp van stalen balken gerealiseerd op de begane grond, waardoor de woning een geheel andere indeling heeft verkregen.

Nieuwbouw landhuis

HOORNSTERZWAAG - 2012 - Voor een opdrachtgever in het noorden van het land wordt momenteel een fraai, uiterst luxueus landhuis gebouwd. Hier rechts ziet u daarvan een aantal afbeeldingen. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Dat is inclusief de gestorte fundering, het metselwerk, het aanbrengen van de kanaalplaten, de bouw van de kap, het installatiewerk en alle afwerking.

Uitbreiding bedrijfsgebouw

DRACHTSTERCOMPAGNIE - April 2011 - Voor De Beer|Zwarts Strategische Creatie is in April gestart met de aanbouw van een nieuw gedeelte aan de achterzijde van het pand, ontworpen door Bonnema Architecten. Het originele dak wordt in dezelfde stijl doorgetrokken. Daarna zal, met als basis een stalen constructie, aan de 2 lengtezijden en aan de gehele achterzijde een glasvliesgevel worden aangebracht. Aan de binnenzijde wordt een grote vrijstaande kast getimmerd, en wordt voor het gehele pand een klimaatsysteem aangelegd.

Bouw bedrijfspand

Aanbouw woning

Aanleg vloer

Verbouwing

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.