Nieuws

Onderkeldering woning Oosterbeek

OOSTERBEEK - februari 2018 - Voor een klant in Oosterbeek is een deel van een hoekwoning voorzien van een ondergrondse verdieping. De huidige kruipruimte is verdiept middels 'onderstromen' (ondermetselen) van de fundering met een uiteindelijke stahoogte van 250 cm. Via een bouwkuil aan de buitenzijde van de woning is een tijdelijke toegang gemaakt tot onder de woning. Er is ca.150 kubieke meter zand verwijdert, en de bestaande fundering is ondermetseld met BIA betonblokken. De nieuwbouw is toegankelijk gemaakt met een deur en trapje naar de reeds bestaande kelder. De bodem is voorzien van een gewapende, geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming.

Bouw loods verzamelgebouw

DRACHTEN - najaar 2015- Op en terrein wordt door ons een bedrijfspand gebouwd, van ca. 1000 vierkante meter. Hierin zullen uiteindelijk 16 bedrijfsunits worden gerealiseerd. Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd en/of gecoördineerd.

Aanleg zeer luxueuze badkamer

SNEEK - 2015 - In een herenpand aan de gracht van Sneek is een luxueuze badkamer aangelegd van ca. 65 vierkante meter. Na de sloopwerkzaamheden is de badkamer voorzien van een sauna, inloopdouche, bad, toilet en dubbele wasbak.

Onderkeldering woning Renkum

RENKUM - 2015 - Voor deze particuliere opdrachtgever is de gehele woning onderkelderd. Vanuit de ca. 40 cm diepe kruipruimte is gestaag segmentsgewijs de gehele bestaande fundering verdiept. Er zijn 4 'koekoeken' gerealiseerd, om zodoende voldoende daglicht binnen te krijgen. Deze zijn voorzien van schoon metselwerk, en houten kozijnen. Vervolgens is een geïsoleerde betonvloer aangebracht, met daarin vloerverwarming. Als laatste is een volwaardige houten trap geplaatst.

Verbouwing jaren 30 woning Arnhem

Arnhem - 2018 - Voor een klant is een groot gedeelte van een jaren 30 hoekwoning gerenoveerd. Een aanzienlijk deel van de vele wanden is verwijderd, waardoor een heel ruimtelijke woning met open keuken is ontstaan. Alle plafonds zijn verwijderd, en nieuw aangebracht. De vele door ons aangebrachte stalen constructies zijn netjes weggewerkt. Alle elektra is vervangen, en de woning is gestuced. In een latere fase wordt deze woning door ons onderkelderd. 

Bakamers Arnhem en Nijmegen

ARNHEM - NIJMEGEN - 2014 - Voor verschillende opdrachtgevers zijn de afgelopen tijd 3 badkamers aangelegd. In alle gevallen betrof het in zeer slechte staat verkerende, gedateerde badkamers, vaak met lekkage. Zoals vaak levert een slecht aangelegde badkamer veel problemen op, zoals lekkages, schade aan de muren/constructies en problemen met de buren e.d. Zodoende is het van het grootste belang de aanleg te laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf of persoon. Onder 'voorbeeldprojecten' vindt u de meest recent opgeleverde badkamers, welke uiterst vakkundig en naar volle tevredenheid zijn aangelegd.

Onderkeldering woning

ARNHEM - 2013 - Voor deze opdrachtgever is de recent aangekochte woning geheel onderkelderd door middel van het 'onderstromen' van de fundering. Zodoende is van een hoge kruipruimte een complete woonverdieping gemaakt, inclusief een badkamer en toilet. Daarbij is een centraal pompsysteem aangebracht, om het afvalwater via het hoger gelegen rioolstelsel af te voeren. Verder zijn diverse muurdoorbraken met behulp van stalen balken gerealiseerd op de begane grond, waardoor de woning een geheel andere indeling heeft verkregen.

Renovatie vrijstaande woning opgeleverd

DRACHTEN - Juli 2010 - Voor een familie in Drachten heeft Beijert Bouw & Techniek in Mei, Juni en Juli de complete woning gerenoveerd. De oude vloer met plavuizen is verwijderd, en voorzien van een nieuwe cementdekvloer. Alle wanden op de begane grond zijn gestuced, en alle plafonds zijn vervangen. De scheidingsmuur van de keuken is verwijderd, waardoor een open keuken is ontstaan. Het toilet is geheel vernieuwd. Op de eerste verdieping zijn alle wanden verwijderd, en is een nieuwe indeling bedacht en gerealiseerd. Het dak is volledig geïsoleerd, en beide sterk verouderde dakkapellen zijn geheel gerenoveerd. Daarnaast is de zolderverdieping voorzien van een nieuwe balklaag en vloer. Als laatste is een compleet nieuwe badkamer aangelegd.

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.