Offerte aanvragen

Bouwbedrijf Dieren

Maak in Dieren kennis met onze aannemer

Schakel Bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek in voor uw verbouw, renovatie of nieuwbouw in Dieren. Ons aannemersbedrijf is al ruim 15 jaar ervaren in de realisatie en renovatie van kleinschalige bouwwerken.

Wenst u een nieuwe aanbouw? Of heeft u interesse in een onderkeldering? Wat u ook wenst, de aannemer van ons bouwbedrijf is van het eerste gesprek tot de oplevering uw enige aanspreekpunt. Zo houdt u een helder overzicht van het gehele project. Kortom, neem vandaag nog vanuit Dieren contact op met ons bouwbedrijf!

Wat zeggen onze klanten?

 • Onze aanbouw is erg mooi geworden en perfect afgewerkt!

  - E. Scholten
 • Denken mee over de mooiste oplossing binnen het budget. Vakmanschap!

  - N. de Boer – Drachten
 • Degelijk, erg precies en netjes vakwerk. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden!

  - T. van den Deysel

15+ jaren ervaring

Wij hebben al meer dan 15 jaar relevante ervaring, waardoor geen enkele klus ons te gek is.

Kwaliteit gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Optimale kwaliteit is een van onze voornaamste doelen.

De klant staat centraal

Jij als klant bent ons middelpunt. We zullen invulling geven aan jouw wensen.

Nauwkeurige afwerking

Met oog voor detail leveren wij onze projecten op. Afwerking is hierbij een belangrijk onderdeel.

Aannemer van Aannemersbedrijf Dieren

Vakkundig bouwbedrijf Dieren

Ontdek de aanpak van ons bouwbedrijf

Wenst u voor uw klus in de verbouw, renovatie of nieuwbouw de hoogste kwaliteit voor een nette prijs? Maak dan een afspraak met ons aannemersbedrijf in Dieren. Onze aannemer bespreekt dan graag uw wensen en onze mogelijkheden. Wij luisteren aandachtig en voorzien u desgewenst van de nodige inspiratie, kennis en voorbeelden. Uw budget houden er hierbij uiteraard als leidend.

Wat onze aanpak kenmerkt, is onze klantgerichte en persoonlijke werkwijze. Bovendien kan ons veelzijdige aannemersbedrijf de meeste taken in eigen beheer volbrengen. Mocht het nodig zijn, dan kan ons bouwbedrijf ondersteuning inroepen bij onze betrouwbare, vaste partners.

Profiteer van de voordelen van ons aannemersbedrijf

Mag onze aannemer uw project in de verbouw, nieuwbouw of renovatie oppakken? Dan profiteert u in Dieren van vele voordelen. Wij hebben namelijk de volgende kernwaarden centraal staan:

 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Een nauwkeurige afwerking
 • De wensen van onze klanten
 • Een zeer betrouwbare werkwijze
 • Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij bieden onze diensten in de verbouw, nieuwbouw en renovatie aan aan particulieren en bedrijven. Wij pakken voornamelijk kleinschalige projecten op. Zo bent u aan het juiste adres bij onze aannemer voor een renovatie van een badkamer. Maar ook als u een aanbouw of onderkeldering wenst, staan wij voor u klaar. Omdat wij altijd zorgen voor een complete voorbereiding, wordt u van A tot Z nauw betrokken bij de voortgang van uw project. Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u mogen verbouwen, bouwen of renoveren in Dieren!

Bouwbedrijf en aannemersbedrijf Dieren

Schakel ons vanuit Dieren in voor uw verbouw, renovatie of nieuwbouw

Kijkt u in Dieren al tijden uit naar die betreffende klus in de verbouw, renovatie of nieuwbouw? Laat ons aannemersbedrijf dan de realisatie van uw nieuwe aanbouw, onderkeldering of badkamer tot stand komen. Bel naar 06-19438100, stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier.

Ons bouwbedrijf is graag uw professionele partner in Dieren voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie!