Offerte aanvragen

Bouwbedrijf Duiven

Maak in Duiven kennis met ons aannemersbedrijf

Bent u in Duiven op zoek naar een vakkundig aannemersbedrijf? Schakel Bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek in. Wij zijn uw partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij dragen al meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren en renoveren van specialistische, bouwkundige werken. Als uw aannemer verzorgen wij daarbij graag het gehele traject.

Van het overleg met de architect tot de uiteindelijke afwerking. Hierbij gelden wij als uw enige aanspreekpunt. Op die manier blijft het gehele project voor u overzichtelijk en duidelijk. Kortom, schakel ons bouwbedrijf in voor uw klus in Duiven!

Ontdek de werkwijze van ons bouwbedrijf

Heeft u een nieuwbouw-, verbouw- of renovatie klus klaarliggen in Duiven? Neem dan contact op met ons aannemersbedrijf. Onze belangrijkste doelstelling is namelijk het leveren van kwalitatief vakwerk tegen een eerlijke prijs. Om uw mogelijkheden en de bijbehorende kosten te bepalen, bespreekt onze aannemer graag met u wat uw wensen zijn.

Wij luisteren altijd uiterst aandachtig naar onze opdrachtgevers. Op die manier houden wij onze benadering persoonlijk en klantgericht en kunnen wij u de beste kwaliteit en service leveren. Omdat wij werken als aannemersbedrijf, kunnen wij de meeste werkzaamheden eigenhandig volbrengen. Enkele taken besteden wij uit aan vaste, betrouwbare partners.

Wat zeggen onze klanten?

 • Onze aanbouw is erg mooi geworden en perfect afgewerkt!

  - E. Scholten
 • Denken mee over de mooiste oplossing binnen het budget. Vakmanschap!

  - N. de Boer – Drachten
 • Degelijk, erg precies en netjes vakwerk. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden!

  - T. van den Deysel

15+ jaren ervaring

Wij hebben al meer dan 15 jaar relevante ervaring, waardoor geen enkele klus ons te gek is.

Kwaliteit gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Optimale kwaliteit is een van onze voornaamste doelen.

De klant staat centraal

Jij als klant bent ons middelpunt. We zullen invulling geven aan jouw wensen.

Nauwkeurige afwerking

Met oog voor detail leveren wij onze projecten op. Afwerking is hierbij een belangrijk onderdeel.

Aannemer van Aannemersbedrijf Duiven

Vakkundig bouwbedrijf Duiven

Profiteer van de voordelen van ons aannemersbedrijf

Of u onze aannemer nou inschakelt voor nieuwbouw, verbouw of een renovatie in Duiven, wij hebben enkele kernwaarden altijd hoog in het vaandel staan:

 • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring
 • Wij staan bekend als uiterst betrouwbaar
 • Wij stellen de wensen van onze klanten voorop
 • Wij zorgen bij elke klus voor een nauwkeurige afwerking
 • Wij richten ons op hoogstaande kwaliteit voor een eerlijke prijs

Onze diensten in nieuwbouw, verbouw en renovatie bieden wij aan aan particulieren en bedrijven. Onze aannemer pakt voornamelijk kleinschalige projecten op. Denk aan een aanbouw of onderkeldering. Hierbij zorgen wij direct voor een optimale voorbereiding. Zo weet u precies waar u aan toe bent en weten wij exact wat wij voor u mogen betekenen in Gorredijk.

Schakel ons in voor uw nieuwbouw, verbouw of renovatie in Duiven

Wilt u uw project in de nieuwbouw, verbouw of de renovatie in Duiven aan ons bouwbedrijf overdragen? Wenst u bijvoorbeeld een aanbouw, een nieuwe badkamer of een complete onderkeldering? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-19438100, stuur een mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of vul ons online contactformulier in. Uw nieuwbouw, verbouw of renovatie in Duiven ligt bij ons bouwbedrijf in de juiste, professionele handen!

Bouwbedrijf in Duiven