Aannemer

Uw vakkundige en gespecialiseerde aannemer

Heeft u een aannemer nodig die uw nieuwbouw, aanbouw of renovatie op zich neemt? Bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek houdt zich bezig met diverse bouwwerkzaamheden. In kleinschalige bouwwerken zijn wij het meest gespecialiseerd. Waar u hierbij aan mag denken zijn de renovatie van een badkamer of het vervangen van uw dakkapel.

Wilt u een kelder in uw huis? Of kiest u toch voor een serre om meer ruimte in huis te creëren? Welke keuze u ook maakt uit onze diensten, wij leveren u uitsluitend kwalitatief hoogwaardig bouwwerk. U krijgt gedurende uw bouwproject één aanspreekpunt, dat u het gehele proces ondersteuning zal bieden. Wel zo makkelijk! Bij hem kunt u terecht met al uw vragen, evenals om de voortgang van uw project te bespreken. Hierdoor weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Zet onze aannemer vandaag nog in voor uw bouwwerken!

Aannemer

aannemer

Bespreek uw wensen met onze aannemer

Indien u kiest voor een aannemer bij Bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek, kiest u voor een vakkundige en betrokken aannemer. Wat zijn uw wensen voor de nieuwbouw, aanbouw of renovatie van uw woning? Wat kunnen wij betekenen voor uw nieuwe kelder, serre of badkamer? Laat het ons weten! Wij maken namelijk een ontwerp en bespreken deze ook met u door. Indien u hiermee akkoord bent, kunnen wij een begin maken met de werkzaamheden. Veel doen wij hierin zelf, maar het kan zijn dat wij een klein gedeelte uitbesteden aan enkele van onze betrouwbare partners. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn en de kwaliteit opleveren die u van ons verwacht! Onze aannemer is klantgericht, persoonlijk en gaat efficiënt te werk. Ontdek wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen!

Onze aannemer houdt rekening met uw financiële middelen

Als u voor een aannemer kiest, wilt u uiteraard ook dat deze rekening houdt met de kosten.
Welk financieel bedrag stelt u beschikbaar voor uw bouwwerkzaamheden? Wij rekenen altijd een eerlijke prijs en houden rekening met uw budget. Wat de precieze kosten zullen zijn, bespreken wij met u en leggen wij vast in een heldere offerte. Dit voorkomt dat u achteraf een nare financiële verrassing ontdekt. Door onze klantgerichte en persoonlijke benadering, willen wij dit voorkomen.

Maak vandaag nog gebruik van onze diensten

Zet onze aannemer vandaag nog in voor uw bouwwerkzaamheden! Wilt u meer informatie over onze specifieke diensten? Bel ons gerust via 06-24723593, stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij bieden u graag ondersteuning bij uw bouwproject!

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.