Aannemersbedrijf

Professioneel aannemersbedrijf voor al uw bouwwerken

Indien u op zoek bent naar een aannemersbedrijf dat op vakkundige wijze uw renovatie, nieuwbouw of aanbouw verricht, hoeft u niet lang meer verder te zoeken. Beijert Bouw & Techniek is gespecialiseerd in allerhande werkzaamheden. Onze specialisatie ligt vooral in de kleinschalige bouwwerken, zoals het vervangen van dakwerk of de renovatie van badkamers.

Voor de aanbouw van een serre bent u bij ons ook op het juiste adres. Indien u voor onze service kiest, kiest u ook voor uitstekend geleverd vakwerk. Daarbij krijgt u gedurende uw bouwproject een eigen aanspreekpunt, waar u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Onze aannemer houdt de voortgang van het project nauwkeurig bij. Zeer voordelig, want u weet direct waar u aan toe bent. Benader ons aannemersbedrijf vandaag nog om de vele mogelijkheden voor u te ontdekken!

Wat kan ons aannemersbedrijf voor u betekenen?

Kiest u ons aannemersbedrijf, dan kunt u van ons een hoge mate van betrokkenheid verwachten. Wat wenst u voor uw renovatie, aanbouw of nieuwbouw? Wij willen graag weten hoe u wilt dat uw nieuwe serre, badkamer of kelder eruit zal gaan zien. Aan de hand hiervan maken wij een ontwerp, dat wij vervolgens met u bespreken. Bent u akkoord? Dan starten wij met de verbouwing. Het meeste doen wij geheel zelf, maar soms besteden wij enkele taken uit aan een aantal van onze betrouwbare partners. Dit om u een nog betere kwaliteit te garanderen! Ons aannemersbedrijf levert u snel en efficiënt vakwerk!

Aannemersbedrijf

vakkundig Aannemersbedrijf

Uw bouwwerken voor een scherpe prijs

Uiteraard houdt ons aannemersbedrijf rekening met de financiële middelen die u heeft. Wij rekenen altijd een eerlijke prijs voor de klussen die u in onze handen legt. Wij bespreken met u wat uw verbouwing gaat kosten en leggen dit vast in een duidelijke offerte. Indien u iets wilt wijzigen, bijvoorbeeld het materiaalgebruik voor uw badkamer, vertellen wij u altijd wat de nieuwe kosten zullen zijn. Zo besparen wij u vervelende verrassingen naderhand. Op die manier willen wij uw partner zijn. Wij zijn immers persoonlijk en klantgericht!

Laat uw bouwwerken aan ons over

Wilt u ons aannemersbedrijf inzetten voor uw klussen? Of wilt u graag meer informatie? Maak dan snel een afspraak! Benader ons vandaag nog via 06-24723593, stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of laat een bericht achter bij ons online contactformulier. Wij hopen met ons aannemersbedrijf snel bij u langs te mogen komen voor het verrichten van uw renovatie, nieuwbouw of aanbouw!

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.