Offerte aanvragen

Slechts 1 aanspreekpunt bij nieuwbouw projecten

Heeft u een project in de nieuwbouw in de planning staan? Kies dan voor Bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek. Wij realiseren al meer dan 15 jaar allerhande kleinschalige, gespecialiseerde bouwwerken. Heeft u interesse in de bouw van een nieuw object? Wenst u een compleet nieuw dak? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een onderkeldering? Wij pakken, als uw enige aanspreekpunt, graag uw volledige project op. Van het eerste gesprek van de architect tot en met de oplevering zijn wij volop betrokken. Benader ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wij horen graag wat uw wensen zijn in de nieuwbouw!

Ontdek de stappen in de nieuwbouw

Als u uw zinnen heeft gezet op een project in de nieuwbouw, dan moeten er bepaalde stappen gezet worden. Laat ons eerst weten wat uw wensen zijn. Aan de hand daarvan stellen wij, in samenwerking met u en de architect, een ontwerp op.

Heeft u al een ontwerp, inclusief bouwtekeningen voor de technische details gereed? Geen probleem! Wij begeleiden u desgewenst ook in de aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Mochten er nog meer vergunningen of tekeningen nodig zijn, dan staan wij voor u klaar.

Zodra we met het bouwen beginnen, zult u merken dat wij vrijwel alle werkzaamheden eigenhandig kunnen klaren. Slechts enkele, specialistische taken besteden we uit aan onze betrouwbare, vaste partners.

Wat zeggen onze klanten?

  • Onze aanbouw is erg mooi geworden en perfect afgewerkt!

    - E. Scholten
  • Denken mee over de mooiste oplossing binnen het budget. Vakmanschap!

    - N. de Boer – Drachten
  • Degelijk, erg precies en netjes vakwerk. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden!

    - T. van den Deysel

15+ jaren ervaring

Wij hebben al meer dan 15 jaar relevante ervaring, waardoor geen enkele klus ons te gek is.

Kwaliteit gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Optimale kwaliteit is een van onze voornaamste doelen.

De klant staat centraal

Jij als klant bent ons middelpunt. We zullen invulling geven aan jouw wensen.

Nauwkeurige afwerking

Met oog voor detail leveren wij onze projecten op. Afwerking is hierbij een belangrijk onderdeel.

Nieuwbouw

Aannemer

Bepaal welk budget u beschikbaar stelt

In de nieuwbouw zijn uw mogelijkheden eindeloos. Er kan vanuit niets precies datgene gecreëerd worden waar u al jaren van droomt. Juist om deze reden is het belangrijk dat u een begroting afspreekt. Wat mag uw project in totaal gaan kosten? Wat u straks kwijt bent, hangt af van onder andere de omvang van uw project, uw materiaalkeuze en eventuele bijkomende kosten, waaronder vergunningaanvragen.

Laat ons een heldere en overzichtelijke offerte voor u opstellen. Past u gedurende de bouw uw wensen aan? Bijvoorbeeld aangaande het materiaal dat we gebruiken? Dan informeren wij u direct over het effect daarvan op de eerder opgestelde offerte. Zo vermijden we dat u naderhand voor nadelige financiële verrassingen komt te staan.

Schakel ons in voor uw project in de nieuwbouw

Bent u op zoek naar een ervaren, vakkundige en betrouwbare specialist in de nieuwbouw? Maak een afspraak met ons bouwbedrijf. U bereikt ons door te bellen naar 06-24723593, een e-mail te sturen naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij realiseren graag precies wat u wenst in de nieuwbouw!

Een greep uit onze projecten