Offerte aanvragen

Werkplek tuin

Foto’s van Werkplek tuin bekleed met zinken felsbanen omgeving Drachten

Na het uitgraven van de kuil voor de fundering is rondom een funderingstrook opgemetseld, en zijn de benodigde leidingen aangebracht. Vanaf het hoofdgebouw is een 110 mm buis ingegraven, om later alle benodigde bedrading te kunnen aanbrengen. Hierna is een geïsoleerde en gewapende betonvloer gestort, met daarin een verspringing om eventueel instromend water vanuit het vlonderterras tegen te houden.

Vervolgens zijn doormiddel van houtskeletbouw de wanden opgezet. De wanden zijn geïsoleerd, en met dampremmende folie aan de buitenzijde en dampdichte folie aan de binnenzijde bekleed. Er is een schuifpui met grote ramen geplaatst over de gehele breedte van het gebouw, waardoor er zeer veel daglicht naar binnen treedt.

Hierna is aan de buitenzijde een geventileerd systeem van vurenhout aangebracht, ten behoeve van de zinken felsbanen. Vervolgens is het dak bekleed met een EPDM dakbekleding, en afgewerkt met een zinken daktrim.

De gehele buitenzijde is uiteindelijk bekleed met felsbanen van zink, welke handmatig aan elkaar zijn gefelst. Deze gevelbekleding zal binnen korte tijd onder invloed van regenwater een doffe, verweerde uitstraling krijgen.

De binnenzijde is volledig bekleed met interieurkwaliteit Underlayment, die daarna is behandeld met lak, en schoolbordverf aan de achterzijde. Het gebouw is als laatste voorzien van een eenvoudig keukenblokje en van elektrische verwarming.

Terug naar overzicht