Offerte aanvragen

Ontmoet uw specialist in de verbouw

Schakel Bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek in voor uw project in de verbouw. Onze specialisatie ligt bij kleinschalige, gespecialiseerde bouwwerken. Denk aan het realiseren van een aanbouw, het vervangen van een dak of het veranderen van de indeling van een pand.

Wij pakken het gehele project graag van A tot Z op. Groot voordeel hierbij voor is u dat u dan ook maar één aanspreekpunt heeft. Maak een afspraak met ons, zodat wij weten wat uw wensen zijn aangaande deze langverwachte verbouw.

Wat zeggen onze klanten?

  • Onze aanbouw is erg mooi geworden en perfect afgewerkt!

    - E. Scholten
  • Denken mee over de mooiste oplossing binnen het budget. Vakmanschap!

    - N. de Boer – Drachten
  • Degelijk, erg precies en netjes vakwerk. Goede communicatie. Ik ben zeer tevreden!

    - T. van den Deysel

15+ jaren ervaring

Wij hebben al meer dan 15 jaar relevante ervaring, waardoor geen enkele klus ons te gek is.

Kwaliteit gericht

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Optimale kwaliteit is een van onze voornaamste doelen.

De klant staat centraal

Jij als klant bent ons middelpunt. We zullen invulling geven aan jouw wensen.

Nauwkeurige afwerking

Met oog voor detail leveren wij onze projecten op. Afwerking is hierbij een belangrijk onderdeel.

Nieuwbouw

Verbouw

Ontdek onze diensten in de verbouw

Graag horen wij wat uw wensen zijn en waaraan de bouwplannen voor de verbouwing moeten voldoen. In bepaalde gevallen zal eerst een ontwerp moeten worden gemaakt. Daarnaast zullen bouwtekeningen nodig zijn voor de technische details en de aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Soms zal ook nog een funderingsadvies of een constructieberekening noodzakelijk zijn. Om dit alles tijdig en correct op orde te krijgen, werken wij samen met een vaste architect en constructeur.

Wat betreft de uitvoering zelf? De meeste taken pakken wij in eigen beheer op. Enkele werkzaamheden besteden wij uit aan onze vaste, betrouwbare partners. Op die manier bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand resultaat in de verbouw.

Vertel ons welk budget u beschikbaar stelt

Bij een verbouwing is het erg belangrijk vooraf te bepalen welke financiële middelen u hiervoor beschikbaar stelt. Hoeveel uw klus in de verbouw gaat kosten, hangt af van onder andere wat u precies wilt laten verbouwen, met welke materialen en of er sprake is van bijkomende kosten, waaronder het aanvragen van vergunningen. Wij gaan graag uitvoerig met u in gesprek, zodat wij een overzichtelijke offerte voor u op kunnen stellen.

Wilt u gedurende de verbouwing wijzigingen aanbrengen in bijvoorbeeld het materiaalgebruik? Dan heeft dit naar alle waarschijnlijkheid invloed op het totaalbedrag. Bij elke wijziging die u wenst, brengen wij u direct op de hoogte van de impact die deze wijziging heeft op de offerte. Zo voorkomen we nadelige financiële verrassingen achteraf voor u.

Schakel ons in voor uw klus in de verbouw

Wilt u uw wensen voor uw opdracht in de verbouw bij onze specialisten neerleggen? Plan dan een afspraak met ons bouwbedrijf in. Neem contact met ons op via 06-24723593, stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfbeijert.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw gewenste verbouw!

Een greep uit onze projecten