Bouwbedrijf Drachten

Ontmoet uw partner bij al uw bouwwerkzaamheden in Drachten

Zoek niet langer verder, want bouwbedrijf Beijert Bouw & Techniek is uw partner voor uw verbouw-, nieuwbouw-, en renovatiewerkzaamheden in Drachten. Wilt u graag meer ruimte in huis en deze laten onderkelderen? Of kiest u toch voor aanbouw? Wij regelen het! Heeft u een andere renovatie in de planning staan? Bespreek uw wensen met onze aannemer. Gedurende het hele bouwproject is hij uw aanspreekpunt. Zo kunnen wij de voortgang helder en overzichtelijk houden. Kies voor ons ervaren bouwbedrijf, kies voor uitstekende kwaliteit! Benader onze aannemer direct vanuit Drachten!

Onze werkwijze bij u in Drachten

Wilt u een uitstekende kwaliteit bouwwerk, maar hier ook niet teveel voor betalen? Ons bouwbedrijf klaart uw klus in Drachten voor een scherpe prijs! Of u nu hulp nodig heeft bij de verbouw, nieuwbouw of een renovatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft u meer inspiratie nodig? Wij bieden u passende voorbeelden, waarbij rekening wordt gehouden met uw budget.

Onze aanpak is veelzijdig, klantgericht en persoonlijk. Dit maakt dat wij de volledige klus geheel in eigen beheer uit kunnen voeren. Is er toch ondersteuning nodig? Dan schakelen wij onze betrouwbare, vaste partners graag in.

Bouwbedrijf Drachten

Aannemer Drachten

Ontdek onze vele voordelen in Drachten

Zet u ons in voor uw renovatie, nieuwbouw of verbouw in Drachten? Een goede keuze! Bij ons kunt u namelijk rekenen op vele aantrekkelijke voordelen:

  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring
  • Wij zijn een uiterst betrouwbaar bouwbedrijf
  • Wij zorgen voor een goede afwerking van uw project
  • Wij zijn voornamelijk inzetbaar voor kleinschalige projecten
  • Wij stellen uw wensen centraal
  • Wij bieden zowel particulieren als bedrijven hulp
  • Wij geven u hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Wat wij allemaal in de renovatie, verbouw of nieuwbouw voor u kunnen doen? Wij zijn breed gespecialiseerd in de renovatie van badkamers, het verbouwen van daken en in zowel onderkeldering als aanbouw. Geef uw wensen aan onze aannemer door. Wij bereiden uw project optimaal voor en informeren u telkens over de voortgang. Profiteer vandaag nog van onze voordelen vanuit Drachten!

Laat uw klussen door ons bouwbedrijf verrichten

Wilt u uw huis in Drachten laten renoveren of verbouwen door een professioneel bouwbedrijf in de regio? Of wilt u meer ruimte door uw woning te laten onderkelderen?

Bel dan vandaag nog naar uw ervaren bouwbedrijf via 06-19438100, stuur ons een e-mail via info@bouwbedrijfbeijert.nl of vul uw gegevens op ons online contactformulier in.

Ons bouwbedrijf is u graag van dienst bij de renovatie, aanbouw of nieuwbouw van uw woning in Drachten!

Nieuwbouw Drachten

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.