Tuinaanleg

Beijert Tuinaanleg

Hovenier Marco Beijert legt al ruim twintig jaar tuinen aan sinds 2000. Veel werk binnen tuinaanleg is van bouwkundige aard, maar de vormgeving, de bodem en de beplanting vereisen daarnaast specifieke kennis. Daarvoor combineert Beijert Bouw & Techniek de ervaring uit het bouwbedrijf met de kennis van Marco Beijert, die diploma’s aan de Middelbare Tuinbouwschool en het hbo Land-, Water- en Milieubeheer haalde.

Van a tot z

Beijert Tuinaanleg regelt alles van ontwerp en aanleg tot en met de laatste afwerking, volgens de wensen van de opdrachtgever. Daarbij gelden dezelfde kwaliteitsprincipes als in het nieuwbouw- en verbouwbedrijf. Marco Beijert achterhaalt de wensen van de klant en vertaalt die naar een duidelijk tuinontwerp. Beijert Tuinaanleg kent de mogelijkheden voor sierbestrating, beplanting, erfafscheiding, waterpartijen, opslagruimte en verlichting, en kan daarom passende suggesties geven.

Neem contact met ons op voor meer informatie over tuinaanleg

Voor het aanleggen van tuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak met onze hoveniers en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-24723593 en door een e-mail te sturen naar info@bouwbedrijfbeijert.nl. Uiteraard kunt u ook een bericht achter laten via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. De aanleg van uw tuin is bij ons in goede houden.

Aanleg tuinen ontwerp

Tuinaanleg moderne tuin

Tuinaanleg bovenaf

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.