Badkamer Kastanjelaan te Arnhem

De oude badkamer in deze monumentale woning in Arnhem was in zeer slechte staat; tijdens de sloop bleek dat de gehele onderliggende cementdekvloer was verzadigd met vocht. Een veelvoorkomend probleem, wat we in verband met slechte aanleg veel tegenkomen.

Na de gehele oude badkamer verwijderd te hebben, is een waterpas basissysteemvloer aangelegd. Deze vloer bestaat uit 18 mm underlayment platen, en speciale 30 mm WEDI-platen, welke geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. De gehele dikte van de vloer bedraagt nu slechts 60 mm. De overgang van vlak naar afschotgebied is opgevangen door een strook 70 mm hardsteen, voorzien van sponning voor de geplaatste vaste glazen douchewand.

De vloer is betegeld met een 60 x 60 cm gevlamde tegel, en de wanden zijn tot aan het plafond voorzien van 30 x 60 cm gecallibreerde (haakse), matte tegels. De afwatering vindt plaats door middel van een RVS Easydrain afvoergoot. De gehele vloer is vervolgens gevoegd met een 2 componentenvoeg, in bijpassende kleur. Uiteindelijk is een badkamermeubel met wasbak en kraan, een badkamerradiator, een thermostaatkraan met glijstangset en een hangend toilet gemonteerd.

Badkamer Kastanjelaan te Arnhem

Uw specialist voor bouw-, verbouw en renovatie werkzaamheden.